Verhuur

Huren Kano’s

Scoutinggroep Hendrik van Halewijn is in het gelukkige bezit van zes Canadese kano’s en bijhorende zwemvesten en peddels. Tevens beschikken wij over een aanhanger waarop een frame geplaatst kan worden ten behoeve van het vervoer van de kano’s.

De zes kano’s, bijhorende zwemvesten en peddels zijn per stuk te huur voor een dag of dagdeel. Indien wenselijk is het ook mogelijk om de kanotrailer te huren. Reserveren is verplicht en kan door een e-mail te sturen aan de kanoverhuur op de contactpagina. De beschikbaarheid kun je bekijken in de agenda onderaan deze pagina.

Schade en aansprakelijkheid

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens de verhuurperiode schade ontstaat aan het geleende materiaal. Om vervelende situaties achteraf te voorkomen noteren we daarom als verhuurder samen met de huurder altijd welke schade er bij het ophalen reeds aanwezig is en controleren we bij inname of er geen nieuwe schades bij zijn gekomen. Eventuele schade ontstaan tijdens de verhuur wordt verhaald op de huurder.
Daarnaast tekent iedere huurder een vrijwaringsverklaring voor wat betreft de aansprakelijkheid van onze vereniging.

De hiervoor genoemde documenten treft u hieronder aan:

Tarieven

3-persoons kano

Dag € 20,-
Dagdeel (4 uur) € 14,-
Inclusief peddels en zwemvesten (verplicht te dragen).

Kanotrailer

Dag € 40,-
Dagdeel (4 uur) € 25,-
Inclusief spanbanden, disselslot en kentekenbewijs.
N.B. Voor de verhuur van de kanotrailer dient de bestuurder van de auto tenminste 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Het geniet de voorkeur dat de bestuurder in het bezit is van rijbewijs E (achter B).

Verhuurkalender

Huren Clubgebouw

Aan de ‘s-Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel zit niet alleen de Hendrik Van Halewijn, maar ook de Johan van der Veecken-groep. Beide groepen delen het adres met het Scoutcentrum Rotterdam.
Het wordt veel gevraagd, maar helaas is het niet mogelijk ons gebouw of terrein voor bijvoorbeeld een weekend, kamp of workshop af te huren, maar er zijn wel veel mogelijkheden op het Scoutcentrum Rotterdam voor logeren, kamperen en andere activiteiten. We wijzen u dan ook graag op de website van het Scoutcentrum.

Accommedatie en activiteiten Scoutcentrum Rotterdam