Vrienden van de Halewijn

Sinds de oprichting van onze groep in 1967 hebben we veel vrienden gemaakt. Van (oud)leden tot leiding en van ouders tot betrokkenen, velen dragen de Hendrik van Halewijn nog altijd een warm hart toe met alle mooie herinneringen aan hun tijd bij scouting.

Bij scouting ontstaan vriendschappen voor het leven en die houden we graag in stand. Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan is op 1 januari 2017 de Vrienden van de Halewijn opgericht.

Voel jij je verbonden met onze groep maar ben je niet meer in de gelegenheid om iedere week actief te zijn? Word dan vandaag nog lid van Vrienden van de Halewijn en klik hier om je aan te melden.

Wat houdt de vriendschap in voor jou?

Als Vriend houden we je op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de groep. Je ontvangt twee keer per jaar een nieuwsbrief we nodigen je uit voor groepsevenementen zoals het openingsfeest, de kerstviering, Sint-Joris en bijzondere gelegenheden zoals de Halewijn Reünie of het feest ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan.

Ook wordt er ieder jaar een speciale Vriendendag georganiseerd waarbij er de gelegenheid is om onder het genot van een hapje en drankje onze vriendschap te onderhouden. De eerste bijeenkomst zal in het voorjaar van 2018 zijn.

Wat houdt de vriendschap in voor de groep?

De Hendrik van Halewijn wordt gesteund door jouw bijdrage en daarvoor hebben we ook een doel. We willen namelijk de kampvuurkuil renoveren zodat deze weer veilig en comfortabel is voor jong en oud. Geen plek op ons terrein heeft zoveel herinneringen voortgebracht als deze en dat willen we ook graag voor de toekomst veiligstellen.

Daarnaast hopen we ook af en toe een beroep te kunnen doen op onze vrienden voor immateriële steun. Wij zouden je kunnen vragen voor kluswerkzaamheden, organisatorische raad en daad, hulp bij vervoer of ondersteuning in jouw vak- en kennisgebied. Uiteraard geheel vrijblijvend en alleen als jij aangeeft dat te willen.

Word vandaag nog een Vriend

Aanmelden kan eenvoudig, klik hier en vul je gegevens in. Voor het lidmaatschap van de Vrienden van de Halewijn vragen wij een jaarlijkse bijdrage van slechts € 35,- Draag jij de Halewijn een extra warm hart of een extra mooie kampvuurkuil toe, kies dan voor een bijdrage van € 50,-, € 75,- of € 100,-. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

De bijdrage wordt, als je dit wilt, jaarlijks automatisch geïncasseerd. Heb je vragen over de Vrienden van de Halewijn stuur dan een e-mail naar vriendenvan@hendrikvanhalewijn.nl